Shijo Dubain në 40 foto

March 16, 2016 0

Dubai është një nga emiratet që formojnë Emiratet e Bashkuara Arabe dhe ndoshta më i famshmi nga të shtatë emiratet. Pse? Sepse është më luksozi dhe ekstravaganti. Në më pak se tridhjetë vjet, Dubai ndryshoi

EGJIPT/ Kanioni magjik

February 11, 2016 0

Gryka, rreth 800 metra e gjatë me mure deri në 40 metra të larta, është formuar gjatë mijëra viteve erozion, atëherë kur i gjithë rajoni ishte i zhytur në oqean. [cycloneslider id=”kanionet”] Është si të

Ku do ta kaloni Shën Valentinin?

February 3, 2016 0

Ja hotelet më romantike që ju bëjnë të çmendeni. Në qoftë se ju nuk keni probleme të buxhetin dhe kohën, mund t’i dhuroni dashurisë tuaj një qëndrim në hotelin më romantik të botës: është Bucuti

Vendet turistike më të vizituara të Evropës

February 3, 2016 0

Vitin e kaluar Evropa u vizitua nga 582 milionë turistë. Kontinenti tërheq më shumë se gjysmën e të ardhurave prej turistëve nga mbarë globi. Imazhe nga disa prej pikave kryesore turistike më të vizituara. /DW/

1 21 22 23