Një botë e artë, ja sa flori ka në botë!

September 30, 2016 0

Floriri është lakmuar për mijëvjeçarë të tërë, për bukurinë, farkëtueshmërinë – dhe rrallësinë e tij. Sipas Këshillit Botëror të Floririt, aktualisht janë 184 mijë tonë flori nëpër kasaforta bankash, rezerva qeveritare dhe koleksione personale. Tingëllon

Harta e google, ja çfarë thotë për Shqipërinë

September 28, 2016 0

Motori i kërkimit, Google ka nxjerrë një hartë për vendet më të kërkuara në të, si dhe karakteristikat që shkruhen ngjitur me vendin. Në këtë hartë nuk mungon edhe Shqipëria. Bashkëngjitur me shtetin e Shqipërisë

Destinacionet më të mira turistike në Tailand­­­ë

September 26, 2016 0

Tailanda është një kolazh peisazhesh, të cilat i japin veçantinë, për të cilën ky vend njihet. E nisim  me  peisazhet urbane,  që janë karakteristikë për qytetet moderne,  për të vazhduar me  tempujt budistë, të cilat drejtohen­­­­

Foto/ Kërkoni eksperiencë unike? Udhëtoni në Australi..

September 20, 2016 0

Një udhëtim në Australi, do t’ju dhurojë kujtime të paharrueshme dhe një eksperiencë unike. Klima e territorit nuk do të ndalojë vizitorët që të eksplorojnë çdo karakteristikë të këtij këtij vendi, që shpesh konsiderohet destinacion shumë

Ky është liqeni i zi i mrekullive, në Gramsh

August 28, 2016 0

Në dalje të Gramshit, në një lartësi 1700 metra mbi nivelin e detit, ndodhet Liqeni i Zi. Ky liqen, përveç pamjes së bukur, mbart mbi vete legjendën se bën mrekulli. Çdo ditë këtu ka 200

Video/ Si zgjohet një qytet

August 26, 2016 0

Fundi i gushtit shënon për shumë shqiptarë edhe fundin e pushimeve. Megjithatë qytetet bregdetare nuk e humbasin magjinë e tyre në çdo ditë e stinë të vitit. Ky është një mëngjes i xhiruar në Sarandë,

Foto ekskluzive/ Po me urën e Zvërnecit, ç’patën?!

August 16, 2016 1

Kjo është ura e Zvërnecit. Është ura që të çon në Manastirin e Shën Mërisë në Zvërnec, një nga atraksionet turistike të Vlorës. Manastiri është Monument Kulture i kategorisë së parë, që ruhet nga shteti

1 17 18 19 20 21 24