EKSKLUZIVE/ RENATO COOKING/ DREKË ME VJEHRRËN

February 28, 2016 1

Shef Renato ndan sot me dritare.net një recetë për drekë me vjehrrën. Çfarë të bëni për ta çuditur nënën e burrit tuaj dhe burrin tuaj njëkohësisht. Përshëndetje edhe sot nga unë! Mezi e presim këtë

Supermaska, që u jep zgjidhje problemeve të fytyrës

January 29, 2016 0

Maskimi i shumëfishtë ose multi- maskimi ju bën të dukeni qesharake, por ju jep lëkurë të shëndetshme. Keni lëkurë me probleme, por nuk keni kohë për t’i dhënë çdo shqetësimi, vëmendjen që ka nevojë? I

1 72 73 74