Ajola Xoxa dedikim special për Erionin!

June 18, 2018 0

Ata janë një ndër çiftet më të bukura shqiptare, ku së shpejti do të bëhen prindër të një djali. Lajmin e bukur të shtatzënisë, e bën vet publike pikërisht në 1 qershor, Ditën e fëmijëve.

Ja si e uruan aktorët turq Ditën e Baballarëve!

June 18, 2018 0

Me festën e Ditës së Baballarëve edhe aktorët kanë postuar foto që të tregojnë dashurinë që kanë për familjen dhe për baballarët. Dikush ka postuar me fëmijët dhe e ka uruar këtë ditë, e disa

10 moderatoret më të bukura sportive!

June 18, 2018 0

Moderatoret janë të shumta, por ato që janë në krye të vemëndjes janë padyshim moderatoret  e bukura sportive. Futbolli nuk është vetëm sporti i meshkujve, por dhe i vajzave të cilat nuk janë vetëm të

1 2 3 609