Eliasi nga Berati

January 16, 2016 0

19 Tetor 2015   -Albanian Stories   Nga Rudina Xhunga   Kristi ishte 5 vjeç, kur u fiksua pas kapeles se policit të babait. Profesioni i nënës,  mësuese fizkuture, nuk e tërhiqte. Të katërt bashkë

Davimar Coffee

January 16, 2016 0

12 Tetor Nga Rudina Xhunga -Albanian stories   Ata kanë një bar të vogël, gjithë ngjyra dhe zogj, lepuj e lëngje të shtrydhura, lule dhe jastëkë, në lagjen time. Janë katër, Juli, Kujtimi dhe të

1 3 4 5