Fobia nga dentisti/ Sa e përligjur është?

June 30, 2016 0

Nga Eda Elbasani Ndoshta duke vajtur diku një ditë të bukur, syri ju kap krejt papritur një tabelë ”Dentist”, e ndonjërit zemra nis ti rrahë fort, ta mbulojnë djersë të ftohta, dhe mornicat i pushtojnë

Ky është mjekimi natyror më efektiv për variçet!

June 30, 2016 0

Shumë gra përjetojnë probleme të tilla si këmbë të fryrë dhe të dhimbshme, kapilarë dhe vena të dukshme. Këto probleme nënkuptojnë që enët e gjakut janë dobësuar, zakonisht për shkak të faktorëve jashtëm dhe nganjëherë

Ja cilat janë sëmundjet që i përkeqëson dielli

June 28, 2016 0

Sëmundjet që përkeqësohen më së shumti nga ekspozimi në diell janë ato të cilat lidhen me lëkurën. Megjithatë, ato nuk janë të vetmet që ndikohen negativisht nga rrezet UV. Më poshtë do të njiheni me

Efektet kuruese të qumështit të bletës

June 27, 2016 0

Qumështi i bletës prodhohet nga gjendrat e bletëve punëtore dhe shërben për të ushqyer larvat gjatë tre ditëve të para dhe mbretëreshën. Qumështi i bletës është konsideruar me të drejtë “ilaçi i mrekullive”, pasi  efekte kuruese

Si të mbrohemi nga vapa?

June 25, 2016 0

Ngritja e shpejtë e temperaturave, përveç që na vështirëson jetën e përditshme, gjithashtu paraqet dhe rrezik për shëndetin. Ja disa këshilla se si të freskoheni dhe të kënaqeni në temperaturat e verës. Dielli dhe temperaturat

Si të largoni mykun e këmbëve në mënyrë natyrale

June 25, 2016 0

Infeksionet fungale dhe mykotike të këmbëve janë të përhapura  tek shumë njerëz. Këto infeksione japin dhembje, kruarje dhe e vështirësojnë ecjen, ato formohen si shkak i lagështirës së tepërt në këmbë. Nëse myku apo infeksioni

Pse duhet të bëni seks? Sepse i bën mirë trurit!

June 25, 2016 0

Gjatë seksit rritet niveli adrenalinës dhe për pasojë shtohen rrahjet e zemrës, duart djersiten dhe goja thahet. Raporti seksual gjeneron një sërë transformimesh kimike që vënë në lëvizje trurin. Kjo është arsyeja përse të bësh

1 92 93 94 95 96 101