Të mirat që vijë nga pirja e ujit me mjaltë

January 29, 2016 0

Mjalti është një produkt që përfitohet nga bleta. Shija, cilësia dhe aroma e tij ndtyshon në varësi të ushqimit që ajo konsumon, pra nektarit të luleve dhe bimëve të tjera. Për të dhe vetitë shëruese

Si të mbash larg diabetin

January 22, 2016 0

Ditët e sotme të gjithë jemi bërë më pak aktivë. Rrimë ulur në punë, në makinë dhe në shtëpi, duke lëvizur vetëm për tu zhvendosur nga një karrige në tjetrën. Shumë prej nesh shpenzojmë më

8 punët më stresuese që nuk do të donit t’i bënit

January 21, 2016 0

Të jetosh në këtë kohë nuk është vetëm e bukur e me mundësi të shumta zgjedhjesh. Është edhe stresuese, ku ndikojnë mënyra e jetesës, mënyra e të ushqyerit, puna që bëjmë. Punët kërkojnë përgjegjshmëri dhe

10 shenja që mund të jenë tregues tumorësh

January 20, 2016 0

Sipas një studimi të ri nga Cancer Research U.K., më shumë sesa gjysma e të rriturve kanë dëgjuar zile alarmi që mund të ishin shenja kanceri, por vetëm dy për qind e tyre kanë menduar

1 90 91 92