Ja përfitimet shëndetësore që vijnë nga kanabis!

Prill 16, 2018 0

Ne të gjithë e dimë që tetrahidrokanabinol (TK, substanca e gjetur brenda në kanabis), është e dëmshme për shëndetin. Kjo substancë, ju bën të ndiheni të uritur dhe paranojakë. Sipas disa informacioneve të mbledhura nga

1 2 3 85