Russi 2018/ Vjehrri dhe dhëndri luajnë bashkë në Botëror

June 15, 2018 0

Si asnjëherë më parë, kampionati botëror “Rusi 2018” sjell një statistikë vërtet speciale. Vjehërr e dhëndër luajnë bashkë te një ekip. Portieri 45 vjeçar i Egjiptit, Esam El-Hadari, është vjehhri i futbollistit Kahraba, i cili

1 25 26 27 28 29 30