Si të arredojmë një shtëpi në bregdet

May 24, 2018 0

Sot ju ofrojmë disa ide të dobishme për të arreduar një shtëpi në bregdet. Sigurisht që në një shtëpi të tillë jeni më të lirë të bëheni kreativ, pasi gjithmonë një shtëpi e dytë të

Si ta arrredojmë shtëpinë me ngjyra pastel

May 23, 2018 0

Mobilimi i një shtëpie me ngjyra pastel nuk do të thotë që të gjitha dhomat duhet të jenë ekskluzivisht në nuanca të buta. Në të vërtetë, duke luajtur me kontrastin mes dritës dhe errësirës na

20 ide për të arreduar ballkonet e vogla

May 22, 2018 0

Në një apartamentet në qytetit, ballkoni mund të jetë i vetmi vend në natyrë ku mund të shijojmë pak ajër të freskët dhe natyror. Falë këtij vendi ju mund të shijoni ajrin dhe të relaksoheni

Foto/ Tualete të vogla, por nuk ju mungon asgjë!

May 21, 2018 0

Shpesh herë ne nuk kemi mundësinë që të blejmë shtëpinë që dëshirojmë, pasi mundësitë financiare janë të kufizuara. Banja është një nga ambientet e shtëpisë, të cilën shumë do të dëshironin ta ishin të bollshëm,

Si ta mobilojmë një banjo të vogël

May 18, 2018 0

Jeni të pakënaqur me tualetin tuaj, pasi hapësira është shumë e vogël . Edhe pse mund të jetë e vogël, ka shumë mënyra për ta bërë atë të duket elegant dhe bashkëkohor. Vetëm zgjedhja e

Krevati i varur, ideal për një gjumë relaksues!

May 16, 2018 0

Gjumi ose momentet e relaksit janë shumë të rëndësishme në jetën tonë. Të gjithë përpiqemi të zgjedhim krevatin ose dyshekun më të mirë në mënyrë që të bëjmë gjumë sa më të rehatshëm. Ne përpiqemi

Sillni natyrën në shtëpi, arredojeni me dru!

May 15, 2018 0

Druri është një nga materialet më të preferuara për të ndërtuar mobiliet e shtëpisë, dyert, dritaret dhe për të shtruar dyshemenë. Me kalimin e kohës, duke marrë parasysh që ai është një material ekologjik, shumë

1 5 6 7 8 9 11