Foto/ Perdet, gjysma e bukurisë së shtëpisë

June 1, 2018 0

Në shtëpitë tona, zakonisht jemi mësuar të përdorim perde klasike të gjata me materiale dhe dizenjo të ndryshme. Por ka ardhur koha për të pasur pak diversitet. Dritare. net ju sjell disa lloje perdesh për

Si të mobilojmë një sallon të vogël me pak para

May 31, 2018 0

Kur mobilohet me shumë kujdes, një sallon i vogël  mund të jetë tërheqës dhe i përdorshëm. Kur merrni në konsideratë kërkesat për hapësirën tuaj dhe stilin që doni të përdorni , mund të krijoni një

Idetë më të reja për mobilimin e banjave

May 30, 2018 0

Projektuesit e banjave gjithmonë vijnë me ide të reja dhe e shtyjnë më tej kreativitetin e tyre.   Disa detaje mund të bëjnë një banjë të veçantë dhe origjinale. Imagjinojeni shtëpinë tuaj të ardhshme me

40 ide frymëzuese për një kuzhinë moderne

May 29, 2018 0

Dizajni modern i kuzhinës vjen gjithmonë sipas modës dhe trendit dhe gjithmonë fokusohet në kombinimin perfekt të funksionalitetit dhe paraqitjes së hapësirës. Tendencat moderne të dizajnit të kuzhinës ndryshojnë mjaft shpejt. Dritare.net ka mbledhur shumë

18 ide gjeniale si të sistemoni dollapin tuaj!

May 28, 2018 0

Kur kemi një dollap të vogël kuptojmë se sa e rëndësishme është që ta sistemojmë sa më mirë. Çelësi për të bërë për të pasur gjithnjë hapësirën e duhur në dollap është ta organizoni si

Si të arredojmë një shtëpi në bregdet

May 24, 2018 0

Sot ju ofrojmë disa ide të dobishme për të arreduar një shtëpi në bregdet. Sigurisht që në një shtëpi të tillë jeni më të lirë të bëheni kreativ, pasi gjithmonë një shtëpi e dytë të

Si ta arrredojmë shtëpinë me ngjyra pastel

May 23, 2018 0

Mobilimi i një shtëpie me ngjyra pastel nuk do të thotë që të gjitha dhomat duhet të jenë ekskluzivisht në nuanca të buta. Në të vërtetë, duke luajtur me kontrastin mes dritës dhe errësirës na

1 2 3 4 5 8