Foto/ Ide për dhoma gjumi, për fëmijë

September 17, 2018 0

Të mobilosh dhomën e gjumit të fëmijëve është paksa e vështirë, sepse duhet të zgjedhësh me kujdes që fëmija të jetë i kënaqur me të. Për këtë arsye, dritare.net ju sjell disa ide sesi mund

Pasi të shihni këto foto, do ndryshoni lavamanin tuaj

September 15, 2018 0

Lavamani është pjesa qendrore e tualetit tuaj, por ai mund të jenë gjithashtu një element arredimi shumë i rëndësishëm. Tashmë disenjatorët ofrojnë lavamanë në stile dhe madhësi të ndryshme. Po ashtu të shumëllojshme janë edhe

Foto/ Ide mahnitëse për shkallë moderne

September 5, 2018 0

Ashtu moda e rrobave ndryshon çdo ditë, edhe mobilimi i shtëpive pëson ndryshimet e veta. Dhe nëse keni menduar që në shtëpinë tuaj të ndryshoni shkallët, dritare.net ka për ju disa ide të mrekullueshme sesi

Ja si të keni një shtëpi fantastike!

August 31, 2018 0

Pallatet  shumëkatëshe, janë uniformë si nga ngjyra projekti i banesës ku ju do jetoni dhe mbi të gjitha ka rregulla strikte që s’të lejojnë të bësh ndryshime. Ata që kanë shtëpitë e tyre private ose

1 2 3 11