Berisha: Me valixhe druri shkatërrova bllokun

February 11, 2016 1

Sali Berisha sqaron në një nga replikat e tij në Kuvend, se nuk ka qenë asnjëhere mjek personal i asnjë drejtuesi apo anëtari të Byrosë Politike. “Kam kuruar nga anëtarë byroje deri në të dënuar,

Rikthehet “zbori” për shqiptarët

February 11, 2016 0

Shqiptarët duhet të mobilizohen në situata të jashtëzakonshme. Ky është një ndër vendimet më të fundit të Këshillit të Ministrave, ku theksohet se shqiptarët do të thirren nën armë, në situata të jashtëzakonshme. Ja çfarë thotë vendimi:

Greta, Joleza dhe Kondoleza.

February 10, 2016 0

Shqiptarët që interesohen sadopak për politikën e jashtme, e mbajnë mend Kondoleza Rais. Profesore universitare, pianiste virtuoze amatore, njohëse dhe këshilltare e Xhorxh Bushit të dytë, aq sa thonë se ishte ajo që merrte vendimet

Greqi/ Yanis Varoufakis me parti të re

February 10, 2016 0

Ish­ministri grek i Financave, Yanis Varoufakis, njoftoi krijimin e një partie të re politike panEuropiane, të quajtur Lëvizja e Demokracisë në Evropës 2025. Ai ka dalë para elektoratit me mesazhin:“Ne duam të forcojmë demokracinë dhe të

1 753 754 755 756 757