Ministri Klosi kërkon buzëqeshje me zor

August 4, 2018 2

Ministri i Turizmit Blendi Klosi ka publikuar një status në instagram me fotot e disa turistëve dhe bën thirrje që të gjithë të postojnë foto duke me hashtagun #smilealbania ose “Shqipëria buzëqesh” “#smilealbania😀🇦🇱 Presim me ‘smile😁

Lojërat e fatit, Meta kthen ligjin në Kuvend

July 31, 2018 0

  Pas kthimit në Kuvend të ligjit për Teatrin Kombëtar, Presidenti i republikës ka kthyer edhe ligjin “Për tatimin mbi të ardhurat” i ndryshuar. Konkretisht në dekretin e Presidentit vihet theksi tek neni 6 që

1 2 3 4 763