Sa do rritet pagesa e papunësisë, kush përfiton

Mars 24, 2018 0

Ditën e djeshme qeveria miratoi vendimin për programin e pagesës së papunësisë. Masa e nivelit, bazë e të ardhurave nga papunësia për çdo përfitues do të jetë 50% e pagës minimale në të gjithë vendin,

Ku po shkon euro? Tronditet kursi valutor

Mars 15, 2018 0

Pas vendimit të Bankës së Shqipërisë për t’i shpallur “luftë”  monedhës evropiane, kjo e fundit ka vijuar rënien me ritme të shpejta. Monedha evropiane ndodhet në pozita aspak të favorshme dhe kjo ka ndikuar menjëherë

Taksë e gabuar në kohë të gabuar

Mars 4, 2018 0

Banorët e Tiranës pritet të kenë një vit të vështirë duke filluar nga prilli. Dyqanet e vogla po mbyllen në masë për t’u zëvendësuar nga supermarkete që kanëçmime më të larta. Tarifa e re e

Bankat/ Kujdes nëse depozitoni mbi 50 mijë euro!

Shkurt 21, 2018 0

Gjatë janarit dhe shkurtit bankat e nivelit të dytë kanë afishuar në vende të dukshme një tabelë ku sanksionohet një kufi i ri për sasinë e parave që mund të depozitohen pa një dokument që

1 2 3 4 5 23