Bizneset, 1 miliardë euro borxh ndaj shtetit

September 30, 2016 0

Detyrimet e bizneseve ndaj shtetit të krijuara gjatë viteve kapin shifrën e 137 miliardë lekëve, ose  1 miliardë euro.  Këto janë borxhe të njohura, por të papaguara që bizneset kanë në tatime dhe dogana. Të

Biznesi reagon për ikjen e biznesmenit libanez

September 21, 2016 0

Ngjarja e rëndë që i ndodhi biznesmenit libanez me pasaportë amerikane, Faad Mitri, dënohet ashpër nga komuniteti i sipërmarrësve. Dhomat e tregtisë, shqiptare dhe të huaja, e cilësojnë rrahjen dhe largimin e tij si një

Ja gjobat e reja për bizneset!

September 19, 2016 0

Pas vendimit të Gjykatës Kushtetuese, e cila shfuqizoi gjobat marramendëse ndaj biznesit, Ministria e Financave ka hartuar një nivel më të ulët edhe se penalitetet e mëparshme, në ndryshimet e fundit të ligjit të procedurave

Si kërcënohet ekonomia nga kompanitë offshore…

September 17, 2016 0

Ekspertët e ekonomisë bëjnë thirrje që të mos vazhdohet më me kompani që shfrytëzojnë pasuritë e shqiptarëve të regjistruar në vende “offshore”, pasi qëllimi i tyre i vetëm është të vjedhin shtetin dhe qytetarët. Zef

1 21 22 23 24 25 30