Dritan Hila: E majta që dua!

October 6, 2016 0

Në këtë intervistë për gazetën Intervista, publicisti Dritan Hila shpjegon të majtën sipas tij. “Shqipërisë i duhet  një e majtë solidare, -shprehet ai, një e majtë e cila mendon për shtresën e varfër, e cila

Rama: Ja pse nuk i anuloj HEC-et në Valbonë!

October 4, 2016 0

Në fokus të emisionit DritaremeRudinën, këtë të hënë, ishte Valbona. Për herë të parë në ekran banorët u ballafaquan me përfaqësuesin e një prej kompanive të HEC-eve që po ndërton në Valbonë. Shqetësimi i banorëve

Gjergj Bojaxhi: Berisha dhe Rama po zhdukin Valbonën

October 4, 2016 0

Gjergj  Bojaxhi u prononcua dje në “Dritare me Rudinën”, në Vizion Plus,  për ndërtimin e HEC-eve në Valbonë; Nëse ka dy lugina malore alpine Shqipëria, që simbolizojnë Alpet shqiptare janë Thethi dhe Valbona, dhe kjo

1 329 330 331 332 333