A je mirë? 

October 10, 2016 0

Nga Rudina Xhunga Si je? Kjo është fraza që i themi tjetrit për rutine, pa dashur vërtetë, të dimë si është. Si je, është pyetja që nuk ia bëjmë kurrë vetes, për mungesë kohe dhe

1 309 310 311 312 313 314