Mero Baze ka një mesazh për shqiptarët e Kosovës

October 14, 2016 2

Publicisti i njohur Mero Baze, ka një mesazh për shqiptarët e Kosovës, që po i kujtojnë Shqipërisë këto kohë, se nuk kanë nevoje për të. Ja çfarë shkruan Baze në Facebook: “Nëna nuk zgjidhet, të

A je mirë? 

October 10, 2016 0

Nga Rudina Xhunga Si je? Kjo është fraza që i themi tjetrit për rutine, pa dashur vërtetë, të dimë si është. Si je, është pyetja që nuk ia bëjmë kurrë vetes, për mungesë kohe dhe

1 288 289 290 291 292 293