16 foto që tregojnë realitetin e ndotjes së Tokës

August 8, 2018 0

Ndotja ka qenë, është, dhe do vijojë të mbete një nga problemet më të mëdha të njerëzit. Teknologjia përparon, ndërsa mjedisi natyror po harrohet. Ngrohja globale është alarmante,  dhe këtë do e shihni në fotot

Lëkura e mollës shëron 8 sëmundje

August 7, 2018 0

Hipertensioni konsiderohet të jetë një “sëmundje e heshtur”. Ajo sulmon shumë njerëz në ditët e sotme për shkak të stresit, dietës së dobët dhe pirjes së duhanit. Disa nga simptomat më të zakonshme janë të

Foto/ Brenda avionit më të pazakontë në botë

August 7, 2018 0

Ai mund të mos ketë pjesë më tërheqëse nga jashtë, por Airlander 10, është mahnitës nga brenda. Aktualisht avioni më i gjatë në botë, ka një formë mjaft të pazakontë, dhe kabina e tij është

7 mënyrat se si funksionon Ligji i Karmës

August 7, 2018 0

Veprimet flasin më tepër se fjalët. Mund të kesh vërtet qëllime të mira dhe të mendosh se ato të bëjnë një person të mirë. Mirëpo, ligji i Karmës thotë se mendimet e mira, të cilat

Studimi/ Ngrohja globale dhe skenari i tmerrshëm për tokën

August 6, 2018 0

Mund të tingëllojë si titulli i një filmi shkencor, por për shkencëtarët planetarë, “Hothouse Earth” është një koncept vdekjeprurës serioz. Studiuesit besojnë se së shpejti mund të kalojmë një prag që çon në temperatura të

12 foto që kanë nevojë të shihen me detaje

August 6, 2018 0

Nganjëherë fotografitë e kapura nga këndi jo i duhur, na bëjnë të kuptojmë krejt diçka tjetër. Disa  foto kanë nevojë që të shikohen me detaje, për të kuptuar se çfarë në të vërtetë fshihet pas

1 2 3 4 5 311