30 shprehje frymëzuese nga gra që guxojnë

Mars 9, 2016 0

Në një ditë pa energji, e mbytur nga pesimizmi i njerëzve që të rrethojnë, që duan të të bindin që, vetëm sepse je vajzë, do e kesh gati të pamundur të arrish aty ku do

Çfarë duhet të dimë për 8 marsin?

Mars 8, 2016 0

Çfarë është Dita Ndërkombëtare e Gruas? E keni vënë re të shënuar edhe në kalendar, megjithëse nuk na duhen ditë pushimi të përcaktuara në kalendar për të festuar forcën dhe kurajën e grave, sepse ato

Pesë gratë që ndryshuan historinë e botës

Mars 8, 2016 0

SUSAN B. ANTHONY Avokate e famshme për të drejtat e grave. Në vitin 1872, për te ndaluar diskriminimin gjinor, u përpoq për të drejtën e votës për Zgjedhjet Presidenciale. Edhe pse nuk votoi dot, Amendamenti

A përfundoi në fund të oqeanit fluturimi MH 379?

Mars 7, 2016 0

Dy vjet më parë. Ora 0.41 e ditës së shtunë 8 mars 2014, në aeroportin e Kuala Lampurit, çohet në fluturim aeroplani MH370, me destinacion Pekinin. Orari i mbërritjes 06.30. Ora 01.19, një zë nga

Facebook, varreza e ardhshme virtuale

Mars 7, 2016 0

Më shumë profile të njerëzve të vdekur sesa të atyre të gjallë do të ketë në Facebook deri në fund të këtij shekulli, ka paralajmëruar një statisticien. Rrjeti social, që aktualisht ka 1.5 miliardë përdorues

Të paguhesh për të tymosur kanabis

Mars 1, 2016 0

Një eksperiment i NASA-s kërkon që personat pjesmarrës të kalojnë dy muaj në shtrat, duke tymosur kanabis, pa bërë asgjë. Personat që duan të marrin pjesë,  do të paguhen 18 mijë dollarë që të qëndrojnë në

Viti i brishtë, origjina dhe mite

Shkurt 29, 2016 0

E quajnë vit të brishtë dhe për të ka shumë bestytni. Disa e quajnë viti që as duhet të puthësh gra dhe as duhet të marrësh ryshfet. Të tjerë, si viti që mbush fuçi dhe

Diktatorët dhe seksi

Shkurt 24, 2016 0

Kënga gjatë kohës së luftës në lidhje me Hitlerin që thuhej se ai kishte vetëm një testikul është e vërtetë, mirëpo ekspertët e mjekësisë kanë treguar se ai gjithashtu ka pasur penisin shumë të vogël.Martin

7 miliarderë që urrejnë luksin

Shkurt 16, 2016 0

Do të befasoheni, sepse edhe në mesin e tyre ka persona shumë kursimtar, përkundër faktit se kanë pasuri të cilën nuk mund ta shpenzojnë edhe po të jetonin qindra vjet. Të shohim në vijim se,

1 274 275 276 277