5 mënyra që largojnë stresin për 1 minutë

Prill 20, 2018 0

Teknikat e meditimit që dritare.net sjell për ju, mund të kryhen kudo gjatë një dite: në mëngjes, në makinë, ndërkohë që jeni duke pritur semaforin, në punë ose para se të shkoni në shtrat. Ju

4 vullkanet më të fuqishme në Evropës drejt shpërthimit

Prill 18, 2018 0

Vullkanet përbëjnë një kërcënim më të madh për kontinentin evropian sesa ishte menduar. Shkencëtarët britanik raportojnë se super-shpërthimet pritet te behën shumë më të shpeshta sesa parashikohet në të dhënat e mëparshme. Duke analizuar aktivitetin

Ja fotot më të veçanta në kullën e Pizës!

Prill 18, 2018 0

Kulla e Pizës është një nga monumentet më të rëndësishme të Italisë dhe një nga vendet më të vizituara në botë. Ndërtimi  i saj u bënë një tokë të paqëndrueshme dhe si pasojë, është anuar

Ja si mund t’i përdorni shishet plastike!

Prill 18, 2018 0

Çdo ditë në familjet tona, të paktën dy shishe plastike i hedhim në mbeturina. Lënda plastike është një material që kërkon shumë vite të shpërbëhet nëse nuk riciklohet. Që të jemi miqësor me mjedisin dhe

1 2 3 4 278