Si ta bëni më jetëgjatë celularin tuaj

August 17, 2018 0

Nëse dëshironi të rrisni jetëgjatësinë e baterisë së celularit tuaj, atëherë ky artikull është për ju. Është absolutisht normale që porti i mbushjes në celularin tuaj të mbledhë pluhur dhe grimca të tjera përgjatë kohës.

Çfarë dite keni lindur? Ja ç’thotë për ju!

August 17, 2018 0

A e keni menduar ndonjëherë se çfarë dita e lindjes suaj thotë për ju dhe personalitetin tuaj? Epo sigurisht që jo. Ne e dimë dhe do t’jua themi edhe juve. Ditët e javës janë vendosur

3 artikuj revistash që ndryshuan botën!

August 16, 2018 0

Në Mbretërinë e Bashkuar, qarkullojnë rreth 8,000 revista. Ato janë kudo, në dhomën e ngrënies dhe në tavolinat e dhomës së pritjes. Në kioska dhe telefona. Nuk është thjeshtë një ‘gazetë’, apo ‘libër’, por ju

Foto historike, që nuk i keni parë kurrë më parë

August 15, 2018 0

Historia njerëzore është e mbushur me ngjarje madhështore, të frikshme, dhe të bukura, që kanë shkaktuar jo pak polemika ndër vite. Dritare.net sjell më poshtë, disa foto që kanë bërë historinë, janë foto nga ngjarje

Kjo është arsyeja pse disa kafshë flasin

August 14, 2018 0

A nuk  është e çuditshme që disa kafshë imitojnë fjalët e njerëzve? Ju mund të keni dëgjuar papagaj që thonë fraza qesharake, dhe kjo është vërtet për t’u habitur. Por, si është e mundur që

1 2 3 311