Mesila Doda, e vendosur kundër homoseksualëve

July 7, 2016 0

Deputetja e Partisë Drejtësi Integrim dhe Unitet, Mesila Doda ka paralajmëruar votë kundër për draftin e reformës në drejtësi. Shkak për këtë qëndrim – që Doda tha se do të jetë kundër edhe nga deputetët

Ambasador Lu, sa kushton ora e Majlinda Bregut?

July 7, 2016 0

Sot bëri xhiron e portaleve një foto e ambasadorit amerikan, z.Donald Lu, me deputeten demokrate Majlinda Bregu. Ky takim vjen në një kontekst protagonizmi për ambasadorin Lu, në lidhje me reformën në drejtësi. Më herët

1 3,300 3,301 3,302 3,303 3,304 3,588