Plazhi, një palestër në qiell të hapur

August 18, 2018 0

Çfarë mundësie më të mirë keni për të transformuar kohën e lirë në dispozicion në një moment ideal për të mbatur në formë trupin. Ne mund të përdorim plazhin dhe detin si një palestër në

A është vërtet i padukshëm roli rus në Ballkan?!

August 18, 2018 0

Nga Skënder Minxhozi   Ndodhemi në një lojë diplomatike pasqyrash në Ballkanin Perëndimor. Pse folën pikërisht tani krerët e Serbisë e Kosovës për lëvizje kufinjsh? Sa ka gisht këtu SHBA dhe politika “prej tregëtari” e

1 2 3 4 3,451