Banaliteti i qeverisjes së Ramës

Janar 18, 2016 1

Nga Dritan Hila Kur në konferencë e tij të fundit për shtyp Kryeministri Edi Rama deklaroi se “nuk do të ketë zëvendësime ministrash në qeveri pasi nuk ka të tillë të korruptuar dhe, nëse ka

Një kapiten pa busull!

Nentor 1, 2015 0

Kryefjala e Kryeministrit këtë javë ka qenë ekonomia. Filloi me Jaguarët, dhe pastaj vazhdoi me taksat e biznesit të vogël. Kjo e fundit, është më e rëndësishme, pasi duket qartas se zoti Rama nuk ka

1 12 13 14