Sa kushton divorci yt!

September 13, 2018 0

Nga Av Denisa Daka   Sapo një qytetar vendos të zgjidhë martesën e tij, zonjë a zotëri qoftë, përveç një morie sqarimesh e pyetjesh rreth këtij procesi, kërkon sqarim të posaçëm dhe për kostot e

Sot, lutem për ty Fildes!

September 5, 2018 0

Nga Av Denisa Daka Në këtë ditë të veçantë e të bekuar, në ditën e përkujtimit te Nënë Terezës, ikonës së përkushtimit dhe altruizmit, m’u kujtove ti e dashur Fildes! Koha kaloi shpejt e u

E drejta pronësore në udhëkryq

July 27, 2018 0

Nga Denisa Daka* E drejta pronesore eshte e lidhur ngushtesisht me respektimin e te drejtave dhe lirive te njeriut, te drejta keto te garantuara me Kushtetute. Por kjo e drejte themelore eshte neperkembur gjate viteve

Heshtja i vret të gjithë

July 21, 2018 1

Nga Denisa Daka  *Po dilja nga gjykata  mesditën e të enjtes,  kur një lajm i beftë më tronditi jo veç mua. Një koleg i nderuar ish rrahur barbarisht pranë Gjykatës së Durrësit, pranë vendit ku