Majko në Selanik, radhë në Kapshtice dhe Kakavije

January 29, 2018 0

Pas vizitës se ministrit të emigracioni Pandeli Majko në Greqi, mijëra shqiptarë janë entuziazmuar dhe mendojnë të kthehen në atdhe për ndërtimin e rilindjes ose vazhdimin e pandërprerë të protestave deri në rrëzimin e qeverisë.

Rama-Tsipras, ja çfarë u tha për detin

January 25, 2018 0

Tsipras: Kënaqësi takimi me Ju rishtas zoti Rama. Rama: Jasu vre Aleksi. Mirë je? Tsipras: Flisni greqisht. Rama: Jo, vetëm disa fjalë. Tsipras: Po nëna Juaj është nga Himara, në mos gaboj. Rama: Po, por

Edi Rama i shkruan aktorit Nicolas Gage

January 22, 2018 0

I dashur Nicolas! Unë që po iu shkruaj jam Kryeministri i Shqipërisë, një vend  vogël në Ballkanin Perëndimor. Me siguri Ju nuk na njihni. Por nëse do të pyesni dajën Tuaj, z Francis Coppola, ai

Thëniet më pikante për Skënderbeun!

January 20, 2018 0

Rama: I kërkojmë qeverisë maqedonase dhe kryeministrit Zaev që pas autostradës Nënë Tereza, të bëjë edhe autostradën Skënderbej. I garantojmë që projektin e bën Atelier4 dhe tenderin ia bëj unë. I mbetet vetëm të gjejë

Çfarë tha Skënderbeu për pasardhësit e tij

January 19, 2018 0

Jeta ime ka qenë një luftë. Luftërat jo gjithmonë kanë synim të njëjtë. Kombet e mëdha i bëjnë të grabisin të tjerët. Kombet e vogla preferojnë të nënshtrohen dhe pak prej tyre preferojnë të qëndrojnë

1 2 3 4 5 14