Debatet që bëri Rama me aktorët jashtë kamerave

March 12, 2018 0

Rama: Duke parë që keni paqartësi përsa i përket teatrit të ri, kam vendosur të sqarohem vetë me ju. Kini parasysh që kjo është seancë dëgjimore. Domethënë jo që unë t’iu dëgjoj ju por ju

Ja si e shitën politikanët Metin e Kristalit!

March 6, 2018 0

Edi Rama: Të krihen me fshesë të hekurt gjithë politikanët e PS-së se mos kanë marrë diploma tek Kristali dhe t’u tregohet vendi. Unë për vete e kam nga Instituti i Arteve. Shkollë koti, shkollë

Biseda Rama – Thaçi pas deklaratës për presidentin

February 19, 2018 0

Pas fjalës së Ramës në kuvendin e Kosovës ku hodhi idenë e një presidenti të përbashkët, Thaçi kërkoi një takim kokë më kokë me kryeministrin e Shqipërisë, për të sqaruar pozicionet. Dialogu i tyre ishte

1 2 3 4 14