Intervista e Ramës tek Baton Haxhiu, mahnit ekzorcistët.

April 8, 2016 0

I nderuar zoti Baton Haxhiu. Ne që po ju shkruajmë këtë letër jemi përfaqësues të Shoqatës së Mjekëve Ekzorcistë Shqiptarë. Dëshirojmë që nëpërmjet kësaj karte, të ndajmë disa shqetësime me ju, dhe kërkojmë ndihmë, pasi

Kupola e PS diskuton situatën para referendumit.

April 7, 2016 0

Për shkak të zhvillimeve në Panama, mbledhja e senatorëve të PS, u shty për ditën e enjte. Shoku Qamet mbajti fjalimin e tij programatik. Të dashur shokë dhe shoqe. Meqënëse shoku Taulant e konsumoi thirrjen

Senatorët e PS diskutojnë krizën e Panamasë.

April 4, 2016 0

Me botimin e lajmit për rrjedhjen e dokumenteve që pasqyronin fshehjen e parave nga politikanë dhe biznesmenë, senatorët e PS u mblodhën për të diskutua situatën në vend dhe në botë. Hapjen e mbledhjes e

Tablo sinoptike e situatës në PS

April 2, 2016 0

Meqënëse Partia Socialiste është në fushatën për referendum, senatorët e PS, ata që i quajnë “xhaketa të vjetra” apo “Këshilli i të urtëve”, vendosën të mblidheshin për të diskutuar situatën në vend dhe parti. Fjalën

Kur jeta të kërkon qiqra në hell

March 27, 2016 0

Punësimi është sfida e 20 vjeçarëve të sotëm. Me një shkollim të dyshimtë, pa treg pune formal, me një papunësi që shkon rreth 30% tek grupmosha e tyre, ata janë shqiptarët më të pasigurtë për

No Picture

Kur të eksiton Lulzim Basha!

March 21, 2016 0

Pamjet janë filmuar në një miting të PD-së. Nuk eshte viti ’91 apo ’92 kur ky lloj entuziazmi ne prag te histerise do te mirekuptohej. Jemi diku pas 2013-es. Dhe fenomene te tilla ekzistojne ende.

1 12 13 14