Gazetarët kritikojnë Vlorën, nxehen vlonjatët

July 19, 2018 5

Që jemi nevrikosur me ju, jemi nevrikosur por si qytet me tradita që jemi, nuk na lejohet të humbasim edukatën, ndaj po ju drejtohemi prapë me fjalën vëllezër dhe motra, por ta dini që kjo

Habit Rama: Ja pse nuk mbaron bypassi i Fierit!

July 3, 2018 0

Pas prezantimit në 3D të rrugëve te Arbërit dhe mbikalimit të Thumanes, kanë lindur pyetjet pse nuk mbaroj e rrugët e filluara prej kohesh dhe ku do gjenden paratë. Projekti i fundit që ka paraqitur

Zbulohet letra me këshilla e Lu për pasardhësin

July 2, 2018 1

I dashur miku im, Në prag të ardhjes tënde në Shqipëri më lejo të shkruaj disa këshilla që do të vlejnë shumë në të ardhmen. Unë personalisht veprova sipas manualeve diplomatikë, por ky vend është

Zbulohet emaili i Berishës për Ramën

May 12, 2018 0

Goditja e ish ministrit të brendshëm Sajmir Tahiri ka shkaktuar lëvizje të dukshme por më shumë të nëndheshme në klasën politike shqiptare. Shumë prej tyre pyesin se kush e ka rradhën. Ndërkohë nuk kanë munguar

Kuçiotët i kujtojnë Ramës kravatën

April 6, 2018 1

Përshëndetje nipçe Si te kemi a i vrarë? Tamam tamam nip nuk të kemi po meqë një lumë na ndan, na dukesh si joni. Ishim me dy mendje që te shkruanim apo jo se helbete

1 2 3 14