Flokët e kapura me llastiqe, mania e kësaj vere

August 2, 2018 0

Flokët e zbukuruara dhe të kapura me llastiqe  janë mani e verës Gërshetat dhe bishtalecat janë zgjidhja më e mirë për të përballuar vapën. Duhet të shihni fotot që të kuptoni se si mund t’i

15 çanta shik, ku mund të mbash edhe një laptop

July 31, 2018 0

Nëse je një grua në lëvizje (dhe kush nuk është në vitin 2018?). E di sa e vështirë është të gjesh një çantë që t’i përshtatet të gjitha domosdoshmeve të përditshmërisë, përfshirë laptopin dhe të

1 2 3 4 105