Plazhi, një palestër në qiell të hapur

August 18, 2018 0

Çfarë mundësie më të mirë keni për të transformuar kohën e lirë në dispozicion në një moment ideal për të mbatur në formë trupin. Ne mund të përdorim plazhin dhe detin si një palestër në

Po ju çfarë formë keni? Ja ç’duhet të vishni!

August 17, 2018 0

Vithet dhe beli i gruas karakterizohet në 4 forma të ndryshme. Kjo në varësi të pozicionit të kockave dhe legenit. Po ju çfarë formë vithesh, apo beli keni? Epo dritare.net ka sjellë për ju veshjen

19 rregulla etike që ju po i thyeni çdo ditë!

August 14, 2018 0

Sot, për shumicën e njerëzve etika duket si një koncept i epokës së shkuar, por duhet ta dini se etika e një njeriu tregohet dhe nga detaje të vogla. Nëse për disa është e epokës

Si ndryshon jeta kur zgjohesh herët, në mëngjes

August 10, 2018 0

Zgjimi i mëngjesit, një nga makthet e të gjithëve. Ju e vendosni alarmin çdo 5 minuta, dhe si përfundim zgjoheni vonë dhe po ashtu mbeteni vonë për punë. Nëse zgjoheni në orën 08:00 për të

1 2 3 105