Borina, vajza e derës përballë

August 2, 2018 1

Vajza të suksesshme shqiptare ka plot, brenda dhe jashtë vendit, të cilat gjithmonë kanë treguar se dinë t’ia dalin. Në një nga kryeqytetet më të mëdha të botës, dhe më të vështirë për të arritur

Historia e bukur e Elonës, nga Lushnja në Firence

July 26, 2018 0

Nga Enkeleda Bodini Të marrësh vendim për t’u larguar nga vendi yt,  drejt një vendi të huaj,  vetëm,  nuk është e lehtë. T’ia dalësh pastaj të  bëhesh një grua e zonja, është edhe më pak

Niko, një shkodran në Londër

July 3, 2018 0

Nga Rudina Xhunga “Me qenë shkodran të tana i ban.”- thotë fjala e urtë për shkodranët. I tillë është edhe Niko. Kur e takoj, është duke i dhënë dorën e fundit një flat-i dhe po

Te bujtina e Kolës, në Valbonë

May 19, 2018 1

 Foto nga Kostandin Poga Nuk e njeh Bujtinën e Kolë Gjonit në Valbonë? Epo ç’pret? Ne dritare.net do të të tregojmë, nëpërmjet fotove të mjeshtrit Kostandin Poga, çfare të pret te Kola! Bujtina e Kolës është

Alba Life, mbrëmje gala në zemër të Nju-Jorkut

May 2, 2018 0

Nga Kozeta Turishta – Nju Jork Me rastin e 10 vjetorit të Shkollës Shqipe dhe televizionit “ Alba Life” ditën e diel u organizua një mbrëmje madhështore në skenën e njohur prestigjioze “ Symphony Space”

Sonila, një artiste shqiptare e flokëve, në Manhattan

April 13, 2018 0

Nga Enkeleda Bodini- dritare.net Historitë e suksesit të femrave shqiptare,  janë të pafundme. Sukseset e tyre numërohen brenda dhe jashtë vendit. Kësaj here sjellim historinë e një parukiere, Sonila Bello Pulaha, e cila ka ndërtuar