Dritare- Një rrëfim për Bashkimin Kombëtar/ Pj.1

Shkurt 14, 2017 0

I ftuar në “Dritare me Rudinën” në Vizion Plus, akademiku Rexhep Qosja: Ja çfarë nuk pëlqej te Kryeministri Rama! Çfarë u ndodhë politikanëve që rrinë në dy karrige si Meta! Çfarë mendoj për Kryetarin e

Dritare me Rudinën- Spartak Ngjela akuzon/ Pj.1

Shkurt 7, 2017 0

I ftuar në “Dritare me Rudinën” në Vizion Plus, avokati Spartak Ngjela foli për ngjarjet më të fundit në politikën shqiptare. Ngjela komentoi akuzat e ambasadorit Donald Lu për prokurorin e Përgjithshëm, Adriatik Llalla, duke

Dritare me Rudinën- Spartak Ngjela akuzon/ Pj.3

Shkurt 7, 2017 0

I ftuar në “Dritare me Rudinën” në Vizion Plus, avokati Spartak Ngjela foli për ngjarjet më të fundit në politikën shqiptare. Ngjela komentoi akuzat e ambasadorit Donald Lu për prokurorin e Përgjithshëm, Adriatik Llalla, duke

Dritare- Shkarkimi i Manjanit dhe dosja e Balilit/ Pj.1

Janar 31, 2017 0

Në “Dritare me Rudinën” në Vizion Plus, për të folur për zhvillimet më të fundit politike, kriza PS-LSI, shkarkimi i ministrit të Drejtësisë Ylli Manjani si dhe akuzat e forta ndaj qeverisë. Çfarë po ndodh

Dritare- Shkarkimi i Manjanit dhe dosja Balili/ Pj.2

Janar 31, 2017 0

Në “Dritare me Rudinën” në Vizion Plus, për të folur për zhvillimet më të fundit politike, kriza PS-LSI, shkarkimi i ministrit të Drejtësisë Ylli Manjani si dhe akuzat e forta ndaj qeverisë. Çfarë po ndodh

Dritare- Shkarkimi i Manjanit dhe dosja Balili/ Pj.3

Janar 31, 2017 0

Në “Dritare me Rudinën” në Vizion Plus, për të folur për zhvillimet më të fundit politike, kriza PS-LSI, shkarkimi i ministrit të Drejtësisë Ylli Manjani si dhe akuzat e forta ndaj qeverisë. Çfarë po ndodh

Dritare- Bleta, lëvizja e re e shqiptarëve Pj.1

Janar 24, 2017 0

Në “Dritare me Rudinën” flasim për lëvizjen më të re “Bleta Shqiptare”. Çfarë është kjo lëvizje, çfarë synon të ndryshojë dhe si do e bëjë? A është e mundur të vijë një frymë e re

Dritare- Bleta, lëvizja e re e shqiptarëve Pj.2

Janar 24, 2017 0

Në “Dritare me Rudinën” flasim për lëvizjen më të re “Bleta Shqiptare”. Çfarë është kjo lëvizje, çfarë synon të ndryshojë dhe si do e bëjë? A është e mundur të vijë një frymë e re

Dritare- Bleta, lëvizja e re e shqiptarëve Pj.3

Janar 24, 2017 0

Në “Dritare me Rudinën” flasim për lëvizjen më të re “Bleta Shqiptare”. Çfarë është kjo lëvizje, çfarë synon të ndryshojë dhe si do e bëjë? A është e mundur të vijë një frymë e re

Dritare- A po nis lufta me Serbinë? Pj.1

Janar 17, 2017 0

Natasha Kandiç, aktivistja e njohur serbe, ekskluzivisht për “Dritare” tregon se treni serb është nisur për në Rusi. Ajo i kujton Beogradit luftën nga doli dhe ku nuk duhet të hyjë më. Në studio përfaqësues

Dritare- A po nis lufta me Serbinë? Pj.2

Janar 17, 2017 0

Natasha Kandiç, aktivistja e njohur serbe, ekskluzivisht për “Dritare” tregon se treni serb është nisur për në Rusi. Ajo i kujton Beogradit luftën nga doli dhe ku nuk duhet të hyjë më. Në studio përfaqësues

Dritare- A po nis lufta me Serbinë? Pj.3

Janar 17, 2017 0

Natasha Kandiç, aktivistja e njohur serbe, ekskluzivisht për “Dritare” tregon se treni serb është nisur për në Rusi. Ajo i kujton Beogradit luftën nga doli dhe ku nuk duhet të hyjë më. Në studio përfaqësues

Dritare- Epidemia gripale në Shqipëri/ Pj.1

Janar 10, 2017 0

I ftuar në emisionin “Dritare me Rudinën”, në Vizion Plus, ministri i Shëndetësisë Ilir Beqaj foli për epideminë e gripit, mbylljen e shkollave, vaksinimin, vdekjet nga gripi, masat dhe shëndetësinë 2017. Ai tregoi për prejardhjen e

Dritare- Epidemia gripale në Shqipëri/ Pj.2

Janar 10, 2017 0

I ftuar në emisionin “Dritare me Rudinën”, në Vizion Plus, ministri i Shëndetësisë Ilir Beqaj foli për epideminë e gripit, mbylljen e shkollave, vaksinimin, vdekjet nga gripi, masat dhe shëndetësinë 2017. Ai tregoi për prejardhjen e

Dritare- Epidemia gripale në Shqipëri/ Pj.3

Janar 10, 2017 0

I ftuar në emisionin “Dritare me Rudinën”, në Vizion Plus, ministri i Shëndetësisë Ilir Beqaj foli për epideminë e gripit, mbylljen e shkollave, vaksinimin, vdekjet nga gripi, masat dhe shëndetësinë 2017. Ai tregoi për prejardhjen e

1 8 9 10 11 12 19