Chanel, një jetë si një përrallë

Shkurt 1, 2018 0

Nga Rudina Xhunga Në Itali i drejtohen, Signor Signorini. Gazetar, drejtor i dy revistave ndër më të njohurat, “Chi” dhe “TV Sorrisi e Canzoni”, gjithashtu personazh televiziv i kudondodhur në programet më popullore italiane. Signorini

Historia e bukur e Daria Bignardit

Janar 26, 2018 0

Nga Rudina Xhunga Daria Binjardi ka lindur në 14 shkurt 1961, por ngjan 30 vjeç. Pak truk, pak buzëqeshje. Shumë klas. Kjo është Daria. Që ruan me vete letrën e së ëmës: ‘Pak më shumë

Intervista e rrallë e Anthony Giddens

Janar 24, 2018 0

Nga Rudina Xhunga Me Giddens u takova sajë Henri Çilit. Henri është njëri prej njerëzve që kam miqësi qysh kur ndanim bashkë faqet e kulturës te Koha Jonë. Ka vite që Koha Jonë nuk është

Alberto Bevilacqua, lavdi dhe mister

Janar 23, 2018 0

Nga Rudina Xhunga  “Alberto Bevilacqua është një nga figurat më komplekse të letërsisë italiane. Ajo çfarë i pëlqen të rrëfejë më shumë janë marrëdhëniet martesore, krizat ekzistenciale dhe së fundmi fenomenet paranormale. Më 1955 botoi

Dominique Fernandez, një burrë nga shekulli që shkoi

Janar 22, 2018 0

Nga Rudina Xhunga Dominique Fernandez të ngjante se vinte nga një tjetër shekull, drejt e në studion tënde. I tillë portreti, libri, personazhet, stili, flokët dhe zëri. Dritare.net sjell këtë intervistë që gazetarja Rudina Xhunga

1 2 3 6