18 mijë dollarë rrogë vjetore , nëse jeton në Alaskë

February 18, 2016 4

Alaska kërkon që të popullohet nga njerëzit dhe po ndërmerr një program emigrimi. Të gjithë ata njerëz që shkojnë të jetojnë atje, paguhen 18.000 dollarë në vit. Për t’i marrë paratë, duhet fillimisht të dëshmoni se do

Terror në zemër të Ankarasë

February 17, 2016 0

Ora 20.00. Një shpërthim i fuqishëm ka ndodhur sot në kryeqytetin turk Ankara, duke vrarë të paktën 18 dhe plagosur 45 persona, transmeton CNN turk, duke cituar burimet lokale nga zyra e guvernatori. Eksplozivi i

Siri, bilanci i një masakre

February 11, 2016 0

Për shkak të luftës civile dhe sektare që ka hyrë në vitin e gjashtë, Siria po zhduket nga faqja e dheut në kuptimin e vërtetë të fjalës. 470 mijë janë të vdekurit dhe 1,9 milionë

Obama: Frymëzimi im ka qenë nëna

February 11, 2016 0

Personi që e ka influencuar më së shumti në jetën e presidentit të Shteteve të Bashkuara të Amerikës, është nëna e tij. “Duke u rritur e kuptoja se unë nuk kam shumë dallime me nënën time. Ajo kishte

Ndahet nga jeta shpikësi “upa”-ve.

February 10, 2016 0

Kush nga ne nuk ka përdorur një kapuç plastik i cili pasi hap një vrimë me trapan në mur, futet dhe pastaj vida filetohet në të? E quajmë “upa” në gjuhën e përditshme. Na ka

Teksas/ FBI arreston gjithë drejtuesit e qytetit

February 10, 2016 0

Joel Brajas është i vetmi zyrtar që drejton qytetin Crystal në Teksas prej 7.500 banorësh, pasi gjithë të tjerët janë arrestuar nga FBI për marrje ryshfeti. Të arrestuar në mesin e tyre ishin edhe përfaqësuesi

1 280 281 282 283 284 285