Emmanuel Macron do një pishinë presidenciale

June 21, 2018 1

President i Francës Emmanuel Macron  dhe bashkëshortja e tij, Brigitte, duan të ndërtojnë një pishinë private rezidencën verore  presidenciale në Rivierën Franceze. Kërkesa për të ndërtuar një pishinë presidenciale vjen në kohën kur shpenzimet publike

Kthesa e Donald Trump për çështjen e emigrantëve

June 20, 2018 0

Presidenti i SHBA Donald Trump thotë se do të nënshkruajë një urdhër ekzekutiv mbi emigracionin për të trajtuar çështjen e ndarjes së familjeve emigrante në kufi. “Ne duam të mbajmë së bashku familjet,” tha presidenti Trump

Bota në 24 orët e fundit përmes fotove

June 20, 2018 0

Nga kampionati botëror në Rusi, tek vizita e Kim Joun-un në Kinë, dhe refugjatët në SHBA “Reuters” ka sjellë botën në 24 orët e fundit përmes fotove. Foto-reporterët në mbarë botën  sjellin një pjesë ndoshta

Padrejtësi normale

June 20, 2018 0

Nga Amira Hass Siç e parashikoja, shoferi im erdhi 40 minuta me vonesë. Jeton në Jeruzalem, kështu që nuk e dinte se rrugët e Ramallahut, mbrëmjeve të Ramazanit mbushen me makina dhe njerëz që vijnë

1 2 3 259