Pse nuk është modern “Opinioni” i Fevziut

Prill 20, 2018 0

Nga Sokol Shameti / Po e quajnë “modernizim” dhe “vlerë” në “Opinion” tek Blendi Fevziu zhveshjen e politikës nga thelbi dhe shndërrimin e saj në marrdhënie manipulative publike. Por ky nuk është modernizim, sepse modernizmi

Hashim Thaçi dhe dhia e Izraelit

Prill 20, 2018 0

Dy medie që ishin me PDK-në tash po përpiqen të tregojnë se nuk është, madje, nuk qe ashtu. Pse? 1. Një mik më befasoi me një porosi. Më shkroi se një stacion televiziv, për të

Saimir Tahiri si shpresë për opozitën!

Prill 19, 2018 0

Nga Mero Baze Ka një dëshirë të lexueshme tek opozita që ta shikoj Saimir Tahirin, jo si një deputetë nën hetim, por si një shantazhues të Edi Ramës. Qysh nga fillimi I problemeve të tij

Andi Bushati: Tre mësime nga rishfaqja e Tahirit

Prill 19, 2018 0

Nga Andi Bushati Rikthimi i ish ministrit të brendshëm në sallën e parlamentit shërbeu si një mizanskenë e mirë për të ndriçuar shumë nga ngjarjet dhe personazhet e dramës që po luhet kohët e fundit.

Brukseli tha po, por nuk ka vend për festë

Prill 17, 2018 0

Nga Andi Bushati  Rekomandimi pozitiv që Komisioni Europian ka bërë për të hapur negociatat me Shqipërinë është padyshim një lajm i mirë. Ai përbën një hap më tutje në përparimin prej breshke që vendi ynë

Ky parlament nuk e përfaqëson Shqipërinë!

Prill 17, 2018 0

Nga Ben Andoni Etika përmbledh principet morale, që drejtojnë sjelljen e një individi apo shoqërie. Kurse standardet e larta profesionale-legjislative dhe etike të parlamentarëve janë parakushte të rëndësishme që orientojnë besimin e publikut në punën

Të fitosh dashuri europiane duke mbrojtur Rusinë

Prill 16, 2018 0

Nga Shaban Murati Asnjë nga udhëheqësit e vendeve anëtare të aleancës ushtarake CSTO, që udhëhiqet nga Rusia dhe të njohur për servilizmin ndaj Moskës nuk doli këto ditë në rolin e avokatit ndërkombëtar të Rusisë

1 2 3 223