“Beni ecen vetë”, në Himarë

Himara është kthyer në vendin më të preferuar për pushimet verore nga turistë të huaj, por edhe nga vendas.

Së fundmi, këtij qyteti i është shtuar edhe një kinema verore e cila argëton veçanërisht fëmijët edhe të rriturit duke transmetuar filmat më të bukur shqiptar.

LEXO DHE :  Sekretet e grave kineze për t'u dukur 25 vjet më të reja!

Një nga filmat që po jepet është edhe filmin”Geni ecën vetë”.

Shikoni fotot e mëposhtme për më shumë:

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.