Arredoni shtëpinë në stilin fantazi. Nuk e njihni? Na ndiqni!

Stili fantazi është përcaktimi i një mënyre alternative të zgjedhjes së orendive shtëpiake. Kur pasioni për letërsinë dhe historitë e karaktereve imagjinar është i fortë, të dekorosh shtëpinë në stilin fantazi edhe më e lehtë.

Stili i fantazisë: çfarë është? Stili i fantazisë është paraqitja e ideve.

Zhanri letrar ka lindur në shekullin e nëntëmbëdhjetë, stili i fantazisë ka si elementë dominues mitin dhe përrallën.

LEXO DHE :  Çudit Baton Haxhiu: Ja cila parti do të zëvendësojë PD dhe LSI!

Pikat mbizotëruese janë beteja e përjetshme midis të mirës dhe të keqes, prania  e personazheve me fuqi magjike dhe një mjedisi imagjinar që gjurmon atmosferën e mesjetës. Për të kuptuar më mirë se për  çfarë pol flasim shihni fotot që Dritare.net sjell për ju. V.D/Dritare.net/

 PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.