Aktori i Portokallisë: Gjynah edhe tek bebat e vegjël bëni mëkate!

Aktori i “Portokallisë “Rezaet Velshnja është shprehur shumë i shqetësuar pas mendon së fëmijët në Shqipëri janë të pambrojtur nga ushqimi i pa kontrolluar.

Datat e skadencës në kutitë e ushqimeve nuk duhet të jenë të dukshme, pasi ato mund të manipulohen.

Një rast i ngjashëm i ka ndodhur në Tiranë, aktorit të “Portokallisë”, Rezart Veleshnja.

Nëpërmjet një video në Instagram ai tregon se sa lehtësisht fshihet data e skadencës në ambalazhin e produktit.

“Kaq shumë na kanë mallkuar sa që edhe tek bebat e vegjël bëni mëkate”, aktori ngre një apel për të gjitha kompanitë që falsifikojnë datat e skadencës, që të ndalojnë së bëri të tilla mëkate:  Kur fshihet data e skadencës kështu, imagjinoni brenda se çfarë ka! Aptamil quhet!

LEXO DHE :  Sulm masiv, piratohen 770 milionë emaile

Jo fëmijëve o bos që doni lekë se gjynah se do ju vrasi zoti, mos! Jo jo jo te bebat se zoti është i madh!”

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.