Ahmetaj në Kukës, sqaron taksën e Rrugës së Kombit

Ditën e sotme, ministri i Financave dhe Ekonomisë, Arben Ahmetaj është takuar me banorët në Kukës.

Ky është edhe takimi i parë i qeverisë pas protestës për taksën e vendosur në Rrugën e Kombit në Kalimash.

Gjatë takimit Ahmetaj u shpreh se:  “Qeveria po negocion për një paketë të lehtësuar për banorët e Kukësit për tarifën e Rrugës së Kombit”

Ai foli gjithashtu me përfaqësuesit e biznesit të vogël për çështjen e TVSH-së.

LEXO DHE :  Nazarko: Nëse Rama hedh lëndë kimike, do t'i fusja plumbin!

“Informim intensiv për përfshirjen në skemën e deklarimit, do komunikohet me çdo biznes në të gjithë Shqipërinë. Nuk është taksë e re, është vetëm detyrim për deklarim”- ka sqaruar ministri.  “Deklarata do jetë e thjeshtuar, asistence nga tatimet për deklarimin, nuk ka gjoba në rast të gabimeve në deklarim”- shprehet Ahmetaj. /K./Dritare.net

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.