8 mënyra si të përdorni një shami, për më shumë stil!

Shamia është një aksesor që ka gjithmonë vend në garderobën tuaj. Nuk kanë rëndesi stinët apo trendet, sepse gjithmonë ka një mënyrë për ta kombinuar atë në veshjen tuaj të përditshme.

Këtë vit jo vëtëm që janë bërë trend për stilimin e flokëve,  por fashionistet tashme e përdorin shaminë edhe në mënyra të tjera, sepse i jshton veshjes më shumë stil.

LEXO DHE :  Pamje të Superhënës së Përgjakur, fotografuar nga Tirana

Për këtë arsye në fotogalerinë më poshtë mund të shikoni disa nga mënyrat më të bukura për ta përdorur atë./D.M-Dritare.netPËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.