7 modele flokësh që ju bëjnë të dukeni më të reja!

A keni dëgjuar, ose më mirë të keni parë dhe vet, se flokët kanë një rol shumë të rëndësishëm në pamjen tuaj.

E vërteta është se ngjyra, prerja, dhe modeli i duhur,  mund ta transformojnë fytyrën duke theksuar karakteristikat tuaja të forta. Kjo është arsyeja pse shpesh herë disa femra edhe pse janë të mëdha në moshë, duken sikur janë 10 vjet më të reja.

LEXO DHE :  Pakti për Universitetin, 5 ekselente në stafin e Departamentit të Administratës Publike

Flokët, gjithashtu duhet të përshtaten me ngjyrën e lëkurës dhe me tiparet tuaja, për këtë arsye dritare.net sjell disa modele flokësh që të dukeni më të reja dhe më të bukura./D.My-Dritare.netPËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.