6 arsyet pse duhet të vizitosh Hong Kongun!

Të paktën një herë në jetë ju duhet ta vizitoni Hong Kongun. Ai ka vende të mahnitshme dhe shumë të bukura për të bërë foto dhe t’i shpërndani ato në Instagram.  Mund të njiheni edhe me artin fantastik të rrugës. Për më tepër edhe ushqimin e kanë fantastik.

Dritare.net ka sjellë për 6 arsye se pse duhet ta vizitoni me patjetër Hong Kongun.

 

Ju do të shihni artin e mahnitshëm të rrugëve

LEXO DHE :  Mërzia magjepsëse e Moravias

Bashkohu me festivalin më të madh të artit në rrugë në Hong Kong, ku mund edhe të pikturoni, inofrmon dritare.net

Në Hong Kong, në 2016 është ndërtuar një pallat me pamje 3D, me shtatë kate.

Mund të bëni një foto të shkëlqyer, në rrugën e Hollywood

Merrni një turne të vetëudhëzuar artit

Kërkoni për kaligrafinë e Mbretit Hidraulik të Hong Kongut/K.C/Dritare.net

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.