22 Ide fantastike për transformimin e dhomave të vogla

A jeni duke qëndruar në një shtëpi ose apartament mjaft të vogël? Është koha ta ndaloni dhe të mos e shihni këtë si një problem. Kështu do të jeni në gjendje të gëzoni jetën tuaj jetën dhe të kaloni kohë me miqtë tuaj në rehati. Për t’ju dhënë pak frymëzim, ne morëm idetë më të mira për dizajnimin e hapësirave. secili është praktik dhe i lehtë për t’u zbatuar. Shihni sugjerimet që sjell për ju dritare.net.

 1. Një katë i dytë i improvizuar

 1. tre shtretër në një

 1. Një zgjidhje e mrekullueshme për dhomën e vogël të fëmijës suaj

 1. Ideale për një dhomë gjumi plotë alegri

 1. Sipër mund të filin poshtë mund të bëni gjithçka tjetër

 1. Një opsion për një dhomë të bukur dhe të ajrosur

 1. Një dhomë ideale për lexim

 1. Dizajni minimalist, por perfekt

 1. Fëmijët tuaj do të jenë të gëzuar

 1. Një dhomë me një shtrat të fshehur

 1. Një ide e mirë për dhoma të ngushta në formë drejtkëndëshe

 1. Një shtrat në një dollap (është më mirë se sa duket!)

 1. Një dhomë ideale për një adoleshent

 1. Super dizajn

 1. Një transformim shumë i fortë i mureve

 1. Në këtë dhomë do të mendoni se po jetoni në një re

 

 1. Një dhomë gjumi dhe ndenjjeje sebashku

 1. Një përdorim fantastik i hapësirës në dhomën e gjumit

 1. E thjeshtë, por elegante

2.Një hapësirë e shfrytëzuar mirë për magazinimin nën shtrat

 1. Një shtrat modular. V.D/dritare.net/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.