Linda Rama: Fëmijët e vetmja Europë në Shqipëri!

June 5, 2018 0

Nga lindja e djalit të saj si një bekim në jetë, te marrëdhënia me bashkëshortin, Kryeministrin e Shqipërisë, Edi Rama.Nga momentet e mëngjesit kur e gjithë familja është bashkë, te vizitat në shtëpinë e vjehrrës

Këto ushqime i kemi ngrënë gjithmonë gabim  

June 5, 2018 0

Që të mbijetojë, njeriu duhet të hajë ushqim. Kështu që ata gatuajnë, bëjnë pazare, hanë në restorante etj. Megjithatë shumë njerëz gabojnë kur hanë ushqim dhe nuk e hanë atë në mënyrën e duhur. Edhe

Kujdes! Nëse keni këto shenja, keni tumor në tru

June 5, 2018 0

Kanceri i trurit është një ndër tumoret më pak të përhapura, por më shumë i rrezikshmi. Në artikullin që dritare.net sjell për ju do të gjeni shenjat, që tregojnë se jeni të prekur nga tumori

1 68 69 70 71 72 93