600 mijë sirianë dhe një histeri shqiptare

June 21, 2018 0

Debati për «600 mijë siranë» që gjoja do të «vërshojnë» Shqipërinë tregon se politikanët dhe një pjesë e opinionistëve të Tiranës kur marrin rrugën të shkruajnë diçka, së pari i vrasin faktet. Pa fakte «argumentohet»

Xhafaj: Gjermania është pro hapjes së negociatave

June 21, 2018 0

Teksa në vendin tonë po aludohet gjerësisht për vendimin që kanë marrë shtetet evropiane për hapjen ose jo të negociatave për Shqipërinë, Ministri i Brendshëm Fatmir Xhafaj shkruan se Gjermania do të japë dritën jeshile

Plazhet më të mira në botë sipas instagram

June 21, 2018 0

Instagram ka bërë një listë me plazhet më të mira në bota, dhe rezultati është bazuar tek hashtaget që kanë përdorur njerëzit në vendet e ndryshme. Në krye të listës qëndron  “Whitehaven Beach”, ishulli më

1 2 3 101