Horoskopi i datës 1 qershor 2018

May 31, 2018 0

Dashi Sot nuk d jeni shumë të sinqertë me ata që ju rrethojnë dhe kjo do ju krijojë probleme të njëpasnjëshme. Nëse keni një lidhje dëgjojini me kujdes ato që do ju thotë partneri dhe

Të zgjedhësh mes Lulit dhe Mulit!

May 31, 2018 0

Nga Mero Baze Nuk është gabim që kanë zgjedhur Flamurin. Kur brenda një partie kryetari është i paqartë se çfarë duhet të bëjë, vlejnë dhe eksperimente të tilla. Njëri duhet caktuar radikal, njëri i modeuar,

1 2 3 170